Nyheder

 • Bal på Næsbjerghus d. 7/10
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 7/10 hvor Robin spiller op til dans Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Bal på Næsbjerghus d. 23/9
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 23/9 hvor vi for første gang kan glæde os til at høre Jan Krichau spille til dans i Klub 78 regi. Vi håber i vil tage godt i mod ham. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: Klub 78 serverer gratis natmad i pausen. Vi glæder …
 • Bal på Næsbjerghus d. 9/9
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 9/9 hvor Carsten Bo og Jon spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Bal på Næsbjerghus d. 26/8
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 26/8 hvor Musikpaletten spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Bal på Næsbjerghus d. 12/8
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 12/8 hvor Hans Henrik Pedersen spiller op til dans, da Dempo Duoen har været nødsaget til at melde afbud. Vi håber i vil tage godt i mod Hans Henrik. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Klub 78 serverer …
 • Bal på Næsbjerghus d. 29/7
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 29/7 hvor Nils & Bernd spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • God sommer
  Bestyrelsen ønsker alle Klub 78 medlemmer en dejlig sommer. Vær opmærksom på at Klub 78 fortsætter med at afholde danseaftener henover sommeren. Du kan holde dig orienteret på hjemmesiden og på Facebook.
 • Bal på Næsbjerghus d. 15/7
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 15/7 hvor Robin spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Bal på Næsbjerghus d. 1/7
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 1/7 hvor der er ny musik på programmet. Olsen band spiller op til dans. Vi håber i vil tage godt i mod dem. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder …
 • Bal på Næsbjerghus d. 17/6
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 17/6 hvor Musik Xpress spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Spisning på Næsbjerghus
  På danseaftenen kan spisende gæster reserverer plads i salen. Der kan bestilles mad frem til 18.50 Husk at reserverer bord inden kl. 12 på dagen.
 • Bal på Næsbjerghus d. 3/6
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 3/6 hvor Nils & Bernd spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød 5 x købmandskurve Endvidere serveres der gratis natmad. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Film
  Ved danseaften d. 20/5 deltager en journaliststuderende som vil filme, et enkelt par, til en eksamensopgave. Bestyrelsen i klub 78 vil gennemse filmen efterfølgende og tage stilling til, hvorvidt materialet kan godkendes. Vær opmærksom, dersom i ikke ønsker at blive filmet. Det par der filmes, som ikke er det par der er i forgrunden, vil blive sløret. Vi håber i tager godt i mod vedkommende.
 • Bal på Næsbjerghus d. 20/5
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 20/5 hvor Pet Mic´s spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Bal på Næsbjerghus d. 29/4
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 29/4 hvor Sunzet spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Parkering
  Vi vil meget gerne opfordre til hensynsfuld parkering, så der er plads til så mange som muligt. Vær opmærksom på at det kun er tilladt at parkerer i den ene siden af vejen i kørselsretningen, da der også skal være plads til gennemkørsel af busser og andre større kørertøjer. Tak for hjælpen.
 • Bal på Næsbjerghus d. 22/4
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 22/4 hvor Carsten Bo & Jon spiller op til dans. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • OBS kommende danseaftener
  Vær opmærksom på at der er 2 danseaftener i streg d. 22/4 og d. 29/4. Derefter er næste danseaften d. 20/5. Årsagen til dette er at Næsbjerghus er booket til andet arrangement d. 6/5. Hold dig orienteret om danseaftener via programmet her på hjemmesiden.
 • Bal på Næsbjerghus d. 8/4
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 8/4 hvor Musikpaletten spiller op til dans. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Husk hvis i vil spise inden dansen, er det påkrævet at bestille bord på  tlf: 75 26 70 83. Det seneste tidspunkt til spisning er kl.18.30. Maden serveres i salen og man har …
 • Information vedr. pladsreservation i salen
  Kære Medlemmer Fremadrettet vil det være sådan, at spisende gæster indtager middagen i dansesalen på den plads de ønsker. Dermed har man reserveret den ønskede plads til danseaftenen. Det er kun tilladt at reservere pladser til spisende gæster. Husk at reservere bord til spisning på tlf: 75 26 70 83. Seneste tidspunkt for spisning er kl. 18.30.