Nyheder

 • Film
  Ved danseaften d. 20/5 deltager en journaliststuderende som vil filme, et enkelt par, til en eksamensopgave. Bestyrelsen i klub 78 vil gennemse filmen efterfølgende og tage stilling til, hvorvidt materialet kan godkendes. Vær opmærksom, dersom i ikke ønsker at blive filmet. Det par der filmes, som ikke er det par der er i forgrunden, vil blive sløret. Vi håber i tager godt i mod vedkommende.
 • Bal på Næsbjerghus d. 20/5
  Næste danseaften på Næsbjerghus er fredag d. 20/5 hvor Pet Mic´s spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Bal på Næsbjerghus d. 29/4
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 29/4 hvor Sunzet spiller op til dans. Vær opmærksom på at spisende gæster skal købe indgangsbillet/armbånd i salen inden kl. 19. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Parkering
  Vi vil meget gerne opfordre til hensynsfuld parkering, så der er plads til så mange som muligt. Vær opmærksom på at det kun er tilladt at parkerer i den ene siden af vejen i kørselsretningen, da der også skal være plads til gennemkørsel af busser og andre større kørertøjer. Tak for hjælpen.
 • Bal på Næsbjerghus d. 22/4
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 22/4 hvor Carsten Bo & Jon spiller op til dans. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • OBS kommende danseaftener
  Vær opmærksom på at der er 2 danseaftener i streg d. 22/4 og d. 29/4. Derefter er næste danseaften d. 20/5. Årsagen til dette er at Næsbjerghus er booket til andet arrangement d. 6/5. Hold dig orienteret om danseaftener via programmet her på hjemmesiden.
 • Bal på Næsbjerghus d. 8/4
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 8/4 hvor Musikpaletten spiller op til dans. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Husk hvis i vil spise inden dansen, er det påkrævet at bestille bord på  tlf: 75 26 70 83. Det seneste tidspunkt til spisning er kl.18.30. Maden serveres i salen og man har …
 • Information vedr. pladsreservation i salen
  Kære Medlemmer Fremadrettet vil det være sådan, at spisende gæster indtager middagen i dansesalen på den plads de ønsker. Dermed har man reserveret den ønskede plads til danseaftenen. Det er kun tilladt at reservere pladser til spisende gæster. Husk at reservere bord til spisning på tlf: 75 26 70 83. Seneste tidspunkt for spisning er kl. 18.30.
 • Bal på Næsbjerghus d. 25/3
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 25/3, Hvor Robin spiller op til dans. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød Der kan endvidere købes smørrebrød i pausen. Husk hvis i vil spise inden dansen, er det påkrævet at bestille bord. Hvis man spiser på Næsbjerghus er det tilladt at reservere stole i salen. Vi glæder os til at se jer …
 • Info fra bestyrelsen
  Klub 78 takker for den store opbakning til vores danseaftener på Næsbjerghus. Det betyder dog, at det kan være lidt svært at få parkeringsplads. Vi vil meget gerne opfordre til hensynsfuld parkering, så der er plads til så mange som muligt. Tak for hjælpen.
 • Bal på Næsbjerghus d. 11/3
  Næste danseaften på Næsbjerghus er d. 11/3, Hvor Pet Mic´s spiller op til dans. I pausen udloddes på indgangsbillet/armbånd: 6 flasker vin 2 x 2 smørrebrød 5 købmandskurve. Vi glæder os til at se jer til endnu en skøn aften i hyggeligt selskab.
 • Næsbjerghus
  Tak til Næsbjerghus og Niels og Bernd der leverede musikken, for endnu en dejlig danseaften d. 25/2. Det er muligt, dersom du ønsker det, at spise forud for dansen. Menu inkl. drikkevarer (Øl el. vand) 175 kr. Bordbestilling påkræves på tlf: 75 26 70 83.
 • Bal på Næsbjerg d. 25/2
  Danseaften på Næsbjerghus fredag d. 25/2.  Dørerne åbnes kl. 19.30 og Nils og Bernd spiller op til dans fra kl. 20.30 til kl. 01.00. Klub 78 serverer natmad i pausen. I pausen udloddes gevinster på indgangsbillet. Der er 6 flasker vin og 2 gange smørrebrød. Vær opmærksom på at det fremover er muligt at betale både kontant og med mobile pay ved indgangen. Vi glæder os til …
 • Klub 78 takker
  Tak til Tue og personale, på Næsbjerghus, for en helt igennem dejlig aften d. 11/2 i fantastiske rammer. Der skal også lyde en stor tak til alle fremmødte gamle og nye medlemmer for at udfylde rammen på fornemste vis. Vi glæder os til næste danseaften.
 • Bal på Næsbjerghus d. 11/2
  Da corona restriktionerne nu er ophævet, er det igen muligt for Klub 78 at afholde danseaftener. Første danseaften er fredag d. 11/2. Dørerne åbnes kl. 20 og Musik Xpress spiller op til dans fra kl. 20.30 til kl. 01.00. Klub 78 serverer natmad i pausen. Vi glæder os til at se både gamle og nye medlemmer, samt byde jer alle velkommen på Næsbjerghus.
 • Generalforsamling
  Klub 78 afholder generalforsamling d. 17/3 kl. 19.00 på Næsbjerghus. Klub 78 vil være vært ved 1 øl el. vand, smørrebrød, samt kaffe og kage. Er der forslag til dagsordenen, skal de skriftligt sendes til bestyrelsen, senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Der vil på danseaftenerne være opstillet en postkasse hvori forslag gerne modtages. Dagsorden jvf. vedtægter: Stk. 1. Valg af dirigent – 2. Valg …
 • Info fra bestyrelsen
  Knud Thomsen har valgt at trække sig fra bestyrelsen. Klub 78 siger tak til Knud for indsatsen gennem de sidste 10 år. Bente Marie Andersen er som 1. suppleant tiltrådt i betyrelsen. Den nye bestyrelse består af: Formand: Hans Erik Nielsen Næstformand: Asger Andersen Kasserer: Lissi Aagaard Dyrberg Bestyrelsesmedlem: Robert Lindholdt Rasmussen Bestyrelsesmedlem: Bente Marie Andersen
 • Corona opdatering
  Danseaftenerne er foreløbigt aflyst til d 31/1-2022. Vi følger Coronaudviklingen tæt og vender tilbage, så snart der er afklaring. Vi ser frem til, at se alle danseglade mennesker på gulvet snarest. General forsamlingen er udskudt, da vedtægterne kræver, at det annonceres 3 danseaftener forud. Dette kan ikke umiddelbart lade sig gøre på grund af Corona restriktionerne. Der udmeldes ny dato hurtigst muligt.
 • Godt nytår
  Klub 78 ønsker alle et godt nytår. På gensyn i 2022.
 • Næsbjerghus
  Næsbjerghus er et forsamlingshus, med restauration og festlokaler. I 2022 vil Næsbjerghus danne rammen om vore danseaftener. Vi glæder os til at se jer.